Vandaag is het Valentijnsdag, de dag van de anonieme liefde…  Toch heerlijk hoe spannend het kan zijn op die ene dag van het jaar. Brengt de postbode wat of niet? Nu hebben mijn huisgenote en ik daar al jaren de grootste lol om en fantaseren we er flink op los. We zetten alle ruimte rondom het huis vol met grote zeecontainers, zodat de postbode al zijn pakketten goed kwijt kan. Dit jaar hebben we het plan opgevat om de containers goed te labelen: Eén voor de kaarten en brieven, één voor de bossen bloemen, één voor de parfums  en één voor de chocolaatjes.  Wel zo gemakkelijk voor de postbodes en pakketdiensten; kunnen ze het gelijk goed sorteren en scheelt ons weer een hoop uitzoekwerk 😉 .

Zo… genoeg gefantaseerd! Over tot de orde van de dag: taarten bakken! En natuurlijk speciaal voor vandaag een echte Valentijnstaart. Spannend! Zou Cupido raak schieten?

Deze Valentijnstaart is gemaakt van Biscuit, gevuld met Banketbakkersroom en een frisse Aardbeien Bavarois. Ik heb de taart afgewerkt met een Zwitserse Merinque Botercrème en drie marsepeinen roosjes.

Of je nu een anonieme liefde hebt of niet, ik wens jullie allemaal een hele fijne Valentijnsdag!

valentijnstaart

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.