Zakelijk

Samenwerken met PaTESSerie?

Heb jij een bedrijf of een superleuk product waarvan je denkt: Daar moeten de lezers van PaTESSerie meer van weten? Dan kom ik graag met jou in contact! Lees hier wat de mogelijkheden zijn om samen te werken en nog meer thuisbakkers enthousiast te krijgen om beter te leren bakken! 

PaTESSerie is een bakblog voor de iets ervaren thuisbakker waar recepten, baktips, inspirerende bakboeken en bakgerelateerde producten gepubliceerd worden om de thuisbakker te inspireren en te helpen nog leuker, lekkerder en beter te kunnen bakken. Dit is dan ook een prachtig platform om jouw product of bedrijf doelgericht onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. PaTESSerie lezers zijn namelijk jouw potentiële klanten. Wil jij weten of de lezers van PaTESSerie uw publiek is? Bekijk dan mijn mediakit.

Persberichten en uitnodigingen

Ik blijf graag op de hoogte van de ontwikkelingen in food- en bakkersland. Leuke boeken, producten, locaties en events, ik hoor ze graag! Mail mij gerust een vrijblijvende uitnodiging of jouw persberichten.

Advertorials & Receptontwikkeling

Wil jij jouw product terugzien in een artikel of recept? Ik denk graag met je mee voor het maken van een lekker recept of een mooi artikel waarin jouw product of bedrijf de hoofdrol speelt. Dit is zowel mogelijk voor PaTESSerie of je eigen website. Naast recepten behoren ook mooie foodfoto’s, teksten en socialmedia shares tot de mogelijkheden. Neem contact met mij op voor een maatwerkoplossing en de tarieven.

Producten opsturen, win-acties en barterdeals

Heb jij een product wat interessant is voor de lezers van PaTESSerie?  Het opsturen van een product ter review of voor een win-actie behoort tot de mogelijkheden, maar is altijd vrijblijvend.  Wil jij vooraf duidelijkheid hebben over publicatie op het blog en/of social media? Mail mij dan eerst en dan overleggen we samen wat de mogelijkheden zijn voor een barterdeal of een maatwerkoplossing.