Zakelijk

Samenwerken

Leuk dat u interesse heeft om samen te werken met PaTESSerie. Mijn blog en social media kanalen zijn een prima manier om op een leuke, onafhankelijke en persoonlijke wijze een specifieke doelgroep te benaderen voor uw product of bedrijf.

Samenwerken kan op verschillende manieren en de mogelijkheden daarvoor heb ik hieronder voor u op een rij gezet. Nog een beter idee? Mail het me!

Adverteren
Op PaTESSerie heb ik verschillende opties, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reviews en Win-Acties
Een product of boek wat goed bij PaTESSerie en haar lezers past? Neem contact met mij op. Ik vind het echt leuk om het te testen en daarover te schrijven. Hou er wel rekening mee dat ik dat alleen doe met producten/boeken waarvan ik vind dat ze goed bij PaTESSerie en mijn lezers passen. Ik geef altijd alleen mijn eigen mening. Ook win-acties behoren tot de mogelijkheden.

Gebruik van recepten / foto’s
Wanneer je een recept of foto van de website wilt delen, vraag het me even. De kans is groot dat ik daar wel aan meewerk, mits er een link is naar mijn site.  Ook vind ik het leuk om te zien wanneer het geplaatst is.

Gesponsorde artikelen of Social shares
Een product onder de aandacht brengen via de social media kanalen van PaTESSerie? Het behoort tot de mogelijkheden. Stuur mij een voorstel en ik zal kijken wat er mogelijk is.

Freelance
Ik ben ook in te huren als Virtual Assistant. Hulp nodig bij het schrijven van teksten, vertalingen, online administratie of wil je iets laten proeflezen? Neem contact met me op. Ik kan namelijk veel meer dan lekker bakken 😉 .

Persreizen
Ik reis zelf de hele wereld over op zoek naar leuke bestemmingen in combinatie met nieuwe recepten, ingrediënten en producten. Een leuke bestemming om (culinair) onder de aandacht te brengen? Ik sta altijd open voor een persreis. Stuur me een bericht en we gaan kijken hoe we kunnen samenwerken.

Op verzoek heb ik een media-kit beschikbaar.