Zakelijk

Samenwerken met PaTESSerie?

Heeft u een bedrijf of een product waarmee u wilt adverteren op PaTESSerie of haar social media kanalen? Of wilt u gebruikmaken van de diensten van Tessa voor receptontwikkeling, teksten schrijven of (food)fotografie? Lees dan verder voor de mogelijkheden. 

PaTESSerie is een bakblog voor de iets ervaren thuisbakker waar recepten, baktips, inspirerende bakboeken en bakgerelateerde producten gepubliceerd worden om de thuisbakker te inspireren en te helpen nog leuker, lekkerder en beter te kunnen bakken. Dit is dan ook een prachtig platform om uw product of bedrijf doelgericht onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. Onze lezers zijn namelijk uw potentiële klanten. Wilt u weten of de lezers van PaTESSerie uw publiek is? Bekijk dan mijn mediakit.

Persberichten en uitnodigingen

Ik blijf graag op de hoogte van de ontwikkelingen in food- en bakkersland. Leuke boeken, producten, locaties en events, ik hoor ze graag! Mail mij gerust een vrijblijvende uitnodiging of uw persberichten.

Advertorials & Receptontwikkeling

Wilt u uw product terugzien in een artikel of recept? Ik denk graag met u mee voor het maken van een lekker recept of een mooi artikel waarin uw product de hoofdrol speelt. Dit is zowel mogelijk voor PaTESSerie of uw eigen website. Naast recepturen behoren ook mooie foodfoto’s, teksten en socialmedia shares tot de mogelijkheden. Neem contact met mij op voor een maatwerkoplossing en de tarieven.

Producten opsturen, win-acties en barterdeals

Heeft u een product wat interessant is voor de lezers van PaTESSerie?  Het opsturen van een product ter review of voor een win-actie behoort tot de mogelijkheden, maar is altijd vrijblijvend.  Wilt u vooraf duidelijkheid hebben over publicatie op het blog en/of social media? Mail mij dan eerst en dan overleggen we samen wat de mogelijkheden zijn voor een barterdeal of een maatwerkoplossing.