Disclaimer

Vind jij PaTESSerie een leuke website, ben je blij met de gratis recepten en wil je graag dat dit zo blijft? Dan kun jij mij GRATIS steunen door simpelweg te accepteren dat ik soms gebruik maak van affiliatelinks, advertenties, betaalde samenwerkingen en andere manieren van sponsoring.

Ik stel het zeer op prijs wanneer je via zo’n link iets bestelt en de advertenties bekijkt. Hierdoor krijg ik een kleine provisie en daar zitten voor jou helemaal geen extra kosten aan. Deze inkomsten dragen bij in de kosten van webhosting, ingrediënten of andere kosten die gemaakt moeten worden om PaTESSerie gratis te houden.

Bedankt voor jullie support en heel veel bakplezier!

Tessa

Reviews

Een review is een door mij geschreven artikel over een boek, product, merk etc. Dit product kan door mij gekocht zijn of ontvangen om uit te testen. Ik schrijf alleen over producten waarvan ik denk dat ze bij PaTESSerie passen en omdat ik het leuk vind. Krijg ik iets, dan is het niet een garantie dat ik er wat over schrijf. Iets waar ik niet achter sta of niet blij van word, daar zal ik jullie niet mee vermoeien.

Samenwerkingen

Een samenwerking is een door mij geschreven artikel waarvoor ik word betaald. Dit verandert echter niets aan mijn persoonlijke mening over dat product. Waar ik niet achter sta, daar zal ik ook niet (positief) over schrijven. Je kunt aan het artikel altijd zien dat het om een betaald artikel gaat, want dan staat het erbij dat het om een samenwerking gaat met bedrijf X of Y.

Affiliate link

Via een affiliate link kun je een product kopen op een andere website, waarvoor PaTESSerie dan een kleine (!) commissie van krijgt. Let op: Voor jou als koper is er geen enkel prijsverschil.

Algemeen

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van www.patesserie.com. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van www.patesserie.com . Ook niet als gevolg van het koken of bakken volgens de recepten die op de site verschijnen. De website is met de grootste zorg samengesteld, maar kan toch onjuistheden bevatten. Niks menselijks is mij vreemd.

De inhoud is door mij samengesteld, ik heb alles geschreven en gefotografeerd, tenzij anders vermeld. Het is dan ook niet toegestaan om zonder toestemming gebruik te maken van deze foto’s of tekst. Wil je toch iets gebruiken? Vraag het gewoon, ik ben de kwaadste niet 😉 en met een duidelijke link naar www.patesserie.com is er echt veel mogelijk.

Iets niet helemaal duidelijk? Vraag het me gewoon!