Na een blogvakantie van een paar weken ben ik er weer! Ondanks dat jullie mij hier niet veel gezien hebben, is er achter de schermen veel gebeurd. Op de Social Media heb je o.a. kunnen zien dat ik veel cursusdagen heb gehad bij Robèrt van Beckhoven en heerlijk gebak of de leukste taarten in opdracht heb mogen maken. Daarnaast ben ik inmiddels weer veel aan het werk en gaan de voorbereidingen voor de emigratie ook gewoon door. PaTESSerie bestaat nu een half jaar en dat heeft zich veel sneller ontwikkeld dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik heb de afgelopen weken dan ook even de tijd genomen om na te denken over deze en de toekomstige ontwikkelingen voor PaTESSerie.


Post van jullie!
Regelmatig krijg ik reacties of vragen van jullie, wat ik ontzettend leuk vind! Meestal zijn de vragen gerelateerd aan het bakken, maar na het vertellen over mijn emigratieplannen komen er ineens ook veel vragen en verhalen binnen over emigreren. Met name het “hoe en waarom” willen jullie graag weten. Ook heeft de oproep om kennis over het bakken te delen het nodige aan reacties opgeleverd. Allemaal  echt heel erg leuk en dat heeft mij aan het denken gezet over de opbouw van dit blog. Die ga ik nl wat veranderen. Natuurlijk blijven jullie recepten van mij krijgen, maar ik zal de blogverhalen in een iets andere opzet gaan maken.

Wat kunnen jullie dan van mij verwachten?
De blogberichten zullen voortaan onder bepaalde thema’s te scharen zijn:

Ingrediënten en technieken:
Het volgen van recepten is soms niet voldoende. Ik ga vanaf nu kennis met jullie delen over ingrediënten, technieken en materialen die je gebruikt bij het bakken.

Emigratie:
Jullie willen graag meer weten over het `hoe en waarom´ van mijn emigratieplannen. Dat is best een lang verhaal, wat niet alleen maar met het verhuizen naar een ander land te maken heeft, maar ook met een ander manier van leven. Mijn verhaal, opgedane ervaringen en toekomstige belevenissen ga ik met jullie delen. Met een bijpassend recept. En dat kan een recept zijn voor in de keuken of in je leven ;-).

Patisserie:
Alles wat met patisserie te maken heeft, is en blijft mijn passie. Dus blijf ik recepten delen. De mooiste toetjes, de lekkerste gebakjes en de leukste taarten, ze blijven voorbij komen!


Trouwe lezers
In het half jaar dat mijn blog nu bestaat heb ik al veel bezoekers. Ook tijdens mijn blogvakantie wisten jullie mijn blog te vinden. Afgelopen maand ging ik zelfs de grens van 65.000 pageviews door. Ook melden zich steeds meer mensen aan die de recepten en nieuws updates graag in de mail willen hebben. Een vaste schare bezoekers dus! Ik vind dat heel bijzonder en ben daar ontzettend blij mee en trots op!

Mijn dank hiervoor is groot en dus wil ik jullie trakteren op:

Mijn leukste taart!

leukste taart

Nu wordt taart bezorgen bij een ieder wat lastig en dus ontvangen jullie als trouwe lezers, exclusief, het recept van deze taart binnenkort in jullie e-mail.

Ben jij ook een trouwe lezer, maar heb jij je nog niet aangemeld op PaTESSerie?
Doe dit dan alsnog zodat ook jij dit recept binnenkort ontvangt!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Heb jij je ingeschreven en zou je ook graag dit recept willen ontvangen? Stuur mij dan even een bericht via de comments of contactpagina en ik zorg dat je het recept voor deze leukste taart 2014 alsnog in je mailbox ontvangt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.