De oplettende kijker heeft het wellicht de afgelopen dagen al voorbij zien komen op mijn Facebook-pagina en met trots presenteer ik hier mijn nieuwe logo. Ik ben er echt zo blij mee! 

Nog niet zo lang geleden begon ik met dit blog om mijn passie te delen. En wat is het dan leuk om te merken dat je ineens met mensen in contact komt, die je anders niet (zo goed) kent of dat je van bekenden ineens verhalen hoort, waar je het bestaan niet vanaf wist. Wat in eerste instantie alleen bedacht was om mijn ontwikkeling in het bakken vast te leggen en dat met jullie te delen, begint ineens veel meer te worden dan “wat recepten te plaatsen”.

logo.jpg

Dat het delen van deze passie niet alleen beperkt blijft tot brood en banket, blijkt wel uit het spontane contact wat ineens ontstond met Bauke, ook een Couperus met een Passie. En dat trekt elkaar aan! Bauke heeft een passie voor grafisch ontwerpen en dat resulteerde in dit prachtige logo.  Wel een klein feestje waard, niet waar? En dat vraagt natuurlijk om een feestelijke taart!

frambozen bavarois taart, patesserie.com

Deze taart is gemaakt van een bodem van biscuit en een frambozen-bavarois, gevuld met een heerlijke vanille-panna cotta. De taart is afgewerkt met een frambozengelei en vers fruit, waaronder ook frambozen, momenteel mijn favoriete fruit.

Ik merk dat al deze, door het bloggen ontstane, ontwikkelingen, ook bij mij voor heel veel inspiratie zorgt. Hoe dat allemaal vorm gaat krijgen, daar zal ik me de komende weken verder op gaan focussen en jullie over berichten. Natuurlijk blijf ik ook gewoon lekkere recepten plaatsen.

frambozen bavarois taart, patesserie.com

10 REACTIES

  1. Je logo ziet er prachtig uit. Enne….die taarten van jou????? Daar kun je niet vanaf blijven, zo lekker en ze zien er zo mooi uit. Mijn complimenten.

    • Hoi Anna, deze taart heb ik gemaakt met een aantal componenten van cursus recepten. De biscuit en panna cotta recepten kun je wel op de site vinden. Het is mij niet duidelijk of ik de andere recepten mag plaatsen, dus vandaar een beschrijving. Ik wil in de toekomst meer van dit soort taarten zelf creëren en dan volgen natuurlijk wel de complete recepturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.