Ik had het er al eerder over maar het is bijna zover! Het bakprogramma van Hidde de Brabander is vanaf maandag 3 oktober te zien op 24kitchen.
De Brabander Bakt

Een nieuw en eigentijds programma, dat gaat ‘De Brabander Bakt’ worden. Hidde de Brabander zal gaan laten zien dat bakken helemaal van deze tijd is en in een gloednieuwe keuken gaat hij heerlijk gebak, taart en koekjes bakken. Klassieke baktechnieken zullen stap voor stap aan de orde komen en het zal Hidde de Brabander niet zijn als hij je niet zal leren hoe je van een goede basis een indrukwekkend eindresultaat kunt maken. Ik ben benieuwd of zijn welbekende Nougat ook in een van de afleveringen de hoofdrol gaat krijgen.

 Er zullen in totaal 20 afleveringen te zien zijn, dus je zit de hele winter hiermee wel gebakken!

Mijn nieuwe programma bij 24Kitchen is bedoeld voor iedereen die een stap verder wil als thuispatissier, zoals de bereiding van nougat, meringue, soezen, karamel, brioche en pudding. In elke aflevering ga ik aan de slag met een nieuwe guilty pleasure en maak ik hoogwaardige patisserie toegankelijk

– Hidde de Brabander

de brabander bakt, patesserie, hidde de brabander
Wie is Hidde de Brabander

Hidde de Brabander is de man die we kennen van ‘Dreams of Magnolia’, zijn patisserie label, en natuurlijk als presentator van “Bake My Day”. Hij heeft een brede opleiding in de banketbakkerij en heeft op topniveau in diverse restaurants gewerkt. Hij geeft les op scholen in Nederland en Belgie, doet demonstraties en ontwikkeld producten voor bedrijven. Onlangs kwam zijn boek Patisserie uit. Een boek wat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje staat.

de brabander bakt, patesserie, hidde de brabander
Het nieuwste boek van Hidde de Brabander: Patisserie

Ik ben heel erg benieuwd naar het programma. Het wordt in Nederland via 24kitchen uitgezonden, wat wel in de meeste digitale tv pakketten zit. Men wist mij te vertellen dat het ook in een aantal andere landen zal worden uitgezonden, maar welke daar kan men mij momenteel nog geen goed antwoord op geven. Ecuador zal wel niet in het lijstje staan denk ik 😉

Laten jullie me weten wat jullie van het programma vinden? Dan ga ik zoeken of ik het nog ergens kan zien!

Deze pagina bevat één of meerdere affiliate links, meer info daarover vind je hier (Disclaimer).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.