De meeste mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik erg enthousiast ben over Robèrt van Beckhoven. De afgelopen twee jaar heb ik heel veel van hem mogen leren, tijdens de cursussen patisserie en brood.  Wat kan hij toch op een leuke manier zijn kennis overdragen! Tijdens de workshops en cursussen is er altijd voldoende tijd om vragen te stellen, en als ik dus ergens tegen aan loop met het bakken van brood of gebak, dan weet ik altijd bij wie ik terecht kan.

meesterlijk brood, robert van beckhoven, www.patesserie.com          meesterlijk brood, robert van beckhoven, www.patesserie.com

Door het emigreren naar de andere kant van de wereld is dat natuurlijk een stuk lastiger geworden!

Maar gelukkig heb ik zijn boek Meesterlijk Brood nog nèt mee kunnen nemen in de backpack! Ik ben redelijk vlot aan de slag gegaan met de recepten van dit boek en heb, onder hele andere omstandigheden, al een aantal prachtige broden uit de oven kunnen toveren hier.

meesterlijk brood, robert van beckhoven, patesserie.com

 

Meesterlijk brood bakken in Ecuador

Het boek bevat duidelijke basis recepten en een paar leuke(!) variaties, waardoor het voor zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker een aantrekkelijk boek is. De stap voor stap foto’s zijn voor mij een paar goede reminders van hoe het ook al weer moet en ook de handige instructievideo’s maken het alsof ik weer tijdens een cursusdag in de bakkerij sta.


meesterlijk brood, robert van beckhoven, patesserie.com
Het boek bevat, naast veel informatie over broodbakken, recepten voor brooddeeg met gist, brooddeeg met desem en recepten met andere soorten meel als rogge, spelt, mais en quinoa.

Ik ben erg blij met dit boek en ben van plan om de komende tijd nog veel meer ervaring op te doen qua brood bakken. Eens kijken of we Ecuador hier aan het Meesterlijk Brood kunnen krijgen!

meesterlijk brood, robert van beckhoven, www.patesserie.com  meesterlijk brood, robert van beckhoven, www.patesserie.com

Wil jij ook thuis brood bakken of weet je iemand die graag brood wil bakken?  Dan is dit boek Meesterlijk Brood een absolute aanrader! Als je het boek via deze link bestelt, dan zorg je ervoor dat ik ook in Ecuador brood kan blijven bakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.