Afgelopen week was weer een week op patisseriecursus. Deze keer ging in weer naar Robèrt van Beckhoven en kwamen de ‘Snoepjes’ en ‘Luxe taarten en Gebak’ aan bod. Om even een idee te geven wat er zoals gemaakt wordt tijdens dit soort cursusdagen, hier een kleine impressie.

Begin 2013 ben ik gestart met het volgen van de volledige patisseriecursus, de broodcursussen en diverse workshops bij Meester Patissier èn Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. Ik heb altijd al een passie voor “het bakken” gehad en heb vorig jaar dus besloten om het nu ook echt te gaan leren. En waar kun je het beter leren dan bij Robèrt? Het is weliswaar een aardig stuk rijden vanuit Friesland, maar ik vind het méér dan de moeite waard. Het is iedere keer weer een plezier om daar aan het werk te zijn! Bovendien kom ik elke keer weer vol inspiratie thuis, heb ik weer een boekje met goede recepten in de tas en staan er in de auto een paar dozen vol met lekkers: Mooie taarten, gebakjes, chocolade, koekjes of brood, noem maar op!

patisseriecursus, robert van beckhoven, patesserie.com Inmiddels krijg ik de diverse technieken steeds beter onder de knie, ben ik thuis steeds meer aan het “oefenen” en hoop ik dat binnenkort ook te kunnen laten zien met nieuwe creaties op mijn blog. Ondertussen geef ik jullie met deze foto’s even een kleine sfeer impressie van wat er zoal al gemaakt is.

patisseriecursus, robert van beckhoven, patesserie.com       patisseriecursus, robert van beckhoven, patesserie.com patisseriecursus, robert van beckhoven, patesserie.com       patisseriecursus, robert van beckhoven, patesserie.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.