Workshops, baklessen en kinderfeestjes

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook workshops geef. Natuurlijk zijn daar mogelijkheden voor, want ik vind niks leuker dan bakkennis te delen en jou verder te helpen om (nog) beter te leren bakken of met chocolade te werken. Daarom heb ik een mooi programma samengesteld voor verschillende losse workshops en ook mogelijkheden voor kinderfeestjes, want jong geleerd is oud gedaan 😉 .  

Ik geef de lessen in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en tijd voor vragen tijdens de lessen. Staat je bakwens niet in onderstaand aanbod? Neem dan gewoon contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ook één-op-één bakcoaching behoort tot de mogelijkheden.

Workshop: Introductie in Chocolade

Altijd al de geheimen van het werken met chocolade willen weten? In deze introductie workshop neem ik je mee in de wereld van de chocolade. Wat versta ik onder échte chocolade, hoe tempereer je chocolade en hoe maak je zelf lekkere chocoladecreaties. Meer weten en de beschikbare data? Lees dan hier verder.

Kinderfeestje: Schilderen met chocolade

Dat je chocolade niet alleen kunt eten, daar kom je tijdens dit feestje wel achter. Laat de creatieveling in je los en maak zelf een prachtig chocolade schilderij. Natuurlijk is er ook chocolade om van te snoepen! Alle informatie over dit kinderfeestje volgt binnenkort.

Kinderfeestje: Maak je eigen snoeptaart

Altijd al een prachtig gekleurde taart willen maken die vol met snoepjes ligt? Vandaag mag het! De basis voor de taart heb ik al voor je gebakken, maar het stapelen, afmaken én natuurlijk versieren, dat mag je helemaal zelf bedenken. Alle informatie over dit kinderfeestje volgt binnenkort.